Vi installerar IVT värmepumpar

IVT Värmepumpar för bergvärme

Vi arbetar med värmepumpar från IVT. När det är dags för att köpa bergvärmepump är det klokt att välja IVT bergvärme. En värmepump från IVT har utvecklats för nordiskt klimat och är de enda värmepumparna som är miljömärkta med svanenmärkning.

När uppvärmningssystemet har tjänat ut och skall bytas är det viktigt att få hjälp med valet av nytt system. Det kommer alltid till en tidpunkt när det är kostsammare, och mer osäkert, att behålla en gammal oljepanna än att installera en ny värmekälla och då är det viktigt att kontakta en installatör med erfarenhet, kompetens och kapacitet att göra en bra och snabb installation.

Relax Rör besöker dig och gör en grundlig inspektion av huset. Vi tar hänsyn till alla parametrar som är viktiga inför valet av nytt system och ger dig en offert som är anpassad individuellt till dina behov och önskemål.

Ofta blir valet en värmepump av något slag vilket med stor sannolikhet avsevärt minskar husets energiförbrukning, med betydligt lägre kostnader som följd. Vi gör en grundlig kalkyl och går igenom med dig vad installationen innebär, vad som ingår, vad det kostar och vad framtida energikostnad blir samt ger dig en kalkyl på när installationen betalat sig genom minskade energikostnader.

Vårt fabrikat – IVT

Vi arbetar med värmepumpar från IVT, Sveriges ledande leverantör av värmepumpar. IVT har utvecklat värmepumpar speciellt utvecklade för vårt nordiska klimat sedan 1970-talet och har flera bevis på mycket hög kvalitet och driftsäkerhet och innebär en stor trygghet för såväl den privata villan som den kommersiella fastigheten. IVTs produktutbud är både branschens bredaste och mest miljövänliga – IVT är den enda leverantör som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar.

Samtliga värmepumpar installeras av kunniga och certifierade återförsäljare som är utbildade för att kunna bedöma helheten i husets energianvändning och därmed kunna ge bästa besparing.

Se exempel på hur mycket man kan minska energikostnaderna och tjäna på att installera värmepump.

Läs mer om IVTs värmepumpar här.

Kontakta oss

13 + 13 =

Radiovägen 1, 135 48 Tyresö

08-770 33 32