Vi installerar Värmepumpar från IVT

IVT Värmepumpar för nordiskt klimat

Vi arbetar med värmepumpar från IVT. När det är dags för att köpa värmepump är det klokt att välja en pump från IVT. En värmepump från IVT har utvecklats för nordiskt klimat och är de enda värmepumparna som är miljömärkta med svanenmärkning.

När uppvärmningssystemet har tjänat ut och skall bytas är det viktigt att få hjälp med valet av nytt system. Det kommer alltid till en tidpunkt när det är kostsammare, och mer osäkert, att behålla en gammal oljepanna än att installera en ny värmekälla och då är det viktigt att kontakta en installatör med erfarenhet, kompetens och kapacitet att göra en bra och snabb installation.

Relax Rör besöker dig och gör en grundlig inspektion av huset. Vi tar hänsyn till alla parametrar som är viktiga inför valet av nytt system och ger dig en offert som är anpassad individuellt till dina behov och önskemål.

Ofta blir valet en värmepump av något slag vilket med stor sannolikhet avsevärt minskar husets energiförbrukning, med betydligt lägre kostnader som följd. Vi gör en grundlig kalkyl och går igenom med dig vad installationen innebär, vad som ingår, vad det kostar och vad framtida energikostnad blir samt ger dig en kalkyl på när installationen betalat sig genom minskade energikostnader.

Vårt fabrikat – IVT

Vi arbetar med värmepumpar från IVT, Sveriges ledande leverantör av värmepumpar. IVT har utvecklat värmepumpar speciellt utvecklade för vårt nordiska klimat sedan 1970-talet och har flera bevis på mycket hög kvalitet och driftsäkerhet och innebär en stor trygghet för såväl den privata villan som den kommersiella fastigheten. IVTs produktutbud är både branschens bredaste och mest miljövänliga – IVT är den enda leverantör som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar.

Samtliga värmepumpar installeras av kunniga och certifierade återförsäljare som är utbildade för att kunna bedöma helheten i husets energianvändning och därmed kunna ge bästa besparing.

Skrolla ner och se en tabell som visar hur mycket man kan minska energikostnaderna och tjäna på att installera värmepump.

Längre ner på sidan hittar du också vårt sortiment från IVT.

Vad kostar en värmepump?

För att kunna hjälpa dig välja rätt värmepump och beräkna kostnaden för installationen behöver vi veta mer om ditt hus, din tomt och dig. Därför gör vi alltid en kostnadsfri besiktning av ditt hus och pratar med dig om dina behov innan du får en fullständig offert.

Skrolla ned och se tabellen som en prisindikation vid nyinstallation av bergvärme, inklusive borrning. Kostnaden varierar beroende på husets och tomtens förutsättningar. Exakt svar får du genom att ta kontakt direkt oss på Relax Rör. 

Berg/jord/sjövärmepump

 Förutom kostnaden för själva värmepumpen tillkommer borrning, installation och driftsättning. Det gör att slutpriset hamnar någonstans mellan 105.000-195.000 kronor efter ROT.

Luft/vattenvärmepump

Utöver kostnaden för själva värmepumpen läggs kostnaden för installation och driftsättning till. Det gör att det totala priset landar mellan 90.000 – 130.000 kronor efter ROT.

Luft/luftvärmepump

Förutom kostnaden för själva luftvärmepumpen tillkommer installation och driftsättning. Det gör att slutpriset blir cirka 18.000-28.000 kronor efter ROT.

Frånluftsvärme

IVT Vent 402 använder energin som redan finns i ditt hus för att producera värme och tappvarmvatten till en låg kostnad. Värmepumpen är särskilt utvecklad för att smidigt kunna ersätta en tidigare frånluftsvärmepump.

Offertförfrågan

11 + 1 =