Luft/Luftvärmepumpar för nordiskt klimat i din vardag

Aero-serien är IVTs nya generation luft/luftvärmepumpar, och de bästa de någonsin utvecklat. Upplev skön värme på vintern, även när det är riktigt kallt ute – och upptäck luftkonditioneringsläget, som ger skön svalka under varma sommardagar. Med ny design som passar nordiska hem, en helt ny insida med många smarta, energibesparande funktioner och högsta energiklassning ger Aero-serien både sänkta värmekostnader och skönt inomhusklimat – året om.

IVT Aero-serien

IVT Aero 900

Den största och mest avancerade medlemmen i Aero-serien är särskilt utvecklad för stora hus. Med rörelsesensorn IntelligentEye och UltraWide luftspridning klarar den att värma upp riktigt stora ytor på ett imponerande sätt.

IVT Aero 800

Med en prestanda i marknadens absoluta toppskikt, passar Aero 800 in i de flesta mellanstora till stora villorna. För dig som har direktverkande el innebär ett byte till Aero 800 sänkta värmekostnader med upp till 50 procent.

IVT Aero 600

Det högpresterande valet för lilla villan, fritidshuset, garaget eller snickarboden. Precis som de andra medlemmarna i Aero-serien är Aero 600 kompatibel med appen IVT Anywhere II och har funktion för 10-gradig underhållsvärme.

IVT Aero 800-1

Nyhet!

Samma prestanda och kraft men ny design!

Offertförfrågan

15 + 15 =