Det perfekta valet för dig som ska byta frånluftsvärmepump

Frånluftsvärmepumpen IVT Vent 402 är utvecklad för att klara höga krav på komfort, miljö och design. Värme, varmvatten och ventilation kombineras i en kompakt och snygg installation. IVT Vent 402 är också perfekt när du byter ut en tidigare frånluftsvärmepump, oavsett märke. Den nya touchskärmen är dessutom lika intuitiv som din smartphone.

Smidigare än någonsin

IVT Vent 402 har en touchscreen i färg där du enkelt hittar de funktioner du behöver och gör de inställningar du vill.

Sundare inomhusklimat

Frånluftstekniken ger både effektiv och miljövänlig värme, samtidigt som du får ett sundare inomhusklimat. Värmepumpen återvinner luften i ditt hem – i praktiken byts den ut tolv gånger per dygn. Det betyder att du alltid har en välventilerad inomhusmiljö som är bra för din hälsa och tack vare den isolerade konstruktionen har också IVT Vent 402 en mycket låg ljudnivå.

Varmvatten för hela familjen

Den inbyggda varmvattenberedaren i rostfritt stål ger hela 258 liter 40°C varmvatten.

Styr värmepumpen – var du än är

Med IVT Anywhere är du alltid uppkopplad mot din värmepump. Det du behöver göra är att koppla IP-Gateway till ditt hemmanätverk och ladda ned appen, som finns till både Android och Iphone. Läs mer om IVT Anywhere hos IVT.

Smartgrid Ready – arbetar hårdare när elen är billigare

Flera av IVTs värmepumpar är förberedda med Smartgrid. Det innebär att de kan kopplas direkt mot den nordiska elbörsen och anpassa sitt arbete efter elpriset. Under de tidiga morgontimmarna när de flesta fortfarande sover är till exempel efterfrågan på el betydligt lägre. Då är också elpriset billigare, vilket värmepumpen kan utnyttja. För att använda Smartgrid behöver du IVTs gateway IVT Anywhere med tillhörande App samt ett timprisavtal med din elleverantör. Gateway ingår i modellerna AirX 400 & Geo 500, till övriga kan den köpas som tillbehör.

Offertförfrågan

10 + 4 =