Tjänster

Relax Rör & Värme utför installationer av värmepumpar och VVS.

Relax Rör & Värme arbetar mestadels i Tyresö men utför jobb över hela Stockholmsområdet. Vi arbetar med VVS, avloppsspolningar, felsökningar med kamera och framför allt med installationer av värmepumpar och värmepumpsservice. Relax Rör & Värme är ett IVT Center och IVT’s representant för värmepumpar i Södra Stockholm.

Relax Rör & Värme startades 2003 av Niklas Olausson och var då en enskild firma. År 2011 blev det växande bolaget ett aktiebolag. Idag har vi nio anställda och är ett litet men stolt IVT Center med stora ambitioner. Niklas motto har sedan starten av Relax Rör & Värme varit att alltid ge allt och inte nöja sig med halvdant. Vi vill se till att ha rätt man med rätt utrustning på rätt tid till rätt pris.

IVT värmepumpar och installationer

Vi arbetar med värmepumpar från IVT. När det är dags att köpa bergvärmepump är det klokt att välja IVT bergvärme.

VVS montör & rörmokare

Våra välutrustade servicebilar har all utrustning och materiel som krävs för att kunna utföra de mest krävande jobben, t ex avloppsfilmning. Vi finns alltid till hands.

Service och felsökning

Vår stora erfarenhet av försäkringsskador samt att vi är auktoriserad IVT-installatör ger dig och oss en värdefull trygghet. Se exempel på servicearbeten.

Filmning av avloppsrör

Ibland behöver man filma avloppett för att upptäcka ett eventuellt stopp.